Skottdag!!


En gång var fjärde år.. Skottdagen! Har varit en väldans kul och bra dag, som nu snart är slut. Uppdaterar mer imorgon. Låter bra? yup.

Back on track!


Nu är jag här igen! Wihoo! Får damp på designen  som är helt konstig.. Men orkar inte fixat... Nu ska jag vara social.. Ja.. Var väl det.. Pöss!

-

Vad tycks?

MÅSTE fixa ny design asså..


Inga kommentarer...

Asså ser ni hur den ser ut?! Får nog ta och fixa den under lovet. Vill ha den lite mer.... sansad?! Sen tyckre jag bloggen är grymt tråkig.. Eller den har bivit tråkigare och tråkigare. Får ta och skärpa mig nu! Så nu ska jag städa rummet, och sen börja på den nya designen! PUSS!!!!

Ny väst





Mormor hjälpte mig med att sy om den här jackan till en väst. Det är inget jag är jättebra på. Jag håller mig till hur det ska se ut, och låter proffset sy ;) Nej men hon är jätteduktig, för vist ser man inte att det varit ärmar på den? :)

Godmorgon sötisar!

Tjeena! Fixade en ansiktsmask imorse, behövdes! Hehe.. Men det var jätteskönt. Så jag satt där och läste och nu är mitt ansikte helt mjukt hehe ;)


Dagens små planer...


Min feber har ju försvunnit, men jag är väldigt, väldigt förkyld, har ont i kroppen och känner mig rätt seg. Så jag är inte helt kry om man säger så.. Men iaf ska jag till skolan efter lunch så jag kan lämna in läxor, och så ska vi se en film där som handlar om en kille under andra världskriget, och jag har hört att den ska var bra, så jag vill gärna dit. Sen om jag känner mig tillräckligt frisk, så ska jag fixa lite saker i centrum. Ja.. Typ det? Hoppas ni får en bra dag nu sötisar! Puss!

Back on track!


Nu mår jag lite bättre så jag ska försöka börja blogga igen. Min kamera funkar nu också. Då får jag börja blogga igen! :)


NU: Sjuk..

Sorry. Har fått feber och är förkyld så bloggningen är inte på topp. Bloggar mer när jag blir frisk.

Ny bakgrund

Ny bakgrund nu. Var trött på den gamla som kändes lite barnslig? Haha! Jaja. Puss


Välkommen sjukstugan.

Ååh.. Har blivit sjuk. Hat.

Go commanders!

Wihoo! Ska på träning nue. Tror vi mest ska prata om hur det gick och sen träna lite också. Men då kan jag inte vara med för att jag haft sån himla huvudvärk hela dagen?! Jaja.. Kameran är fortfarande helt svart. Blir så arg! Blää! Hehe.. Jaja. Måste gå nu! Puss!

Nya basplagg

Drog till BikBok och köpte nya basplagg. Har hänt nåt med kameran så kan inte fota.. :( Jaja. Jag älskar enkla basplagg. Till ekembel en vanlig vit långärmad, går att matcha med typ ALLTING?! Så bra. Smycken, accessoarer.. Allt. Sjukt bra! :D


Bild från arkiv eftersom kameran inte funkar.. -.-


Svar på kommentar

Haha. Du jag vet vem du är och var du bor (IP-nr.. ;) ), så det är bara onödigt att kommentera anonymt. Sen så säger jag inte att jag inte tycker om Withney eller nåt sånt? Haha.. Hon sjöng ju som en ängel?! Men det är lite konstigt att det är sån skillnad. Och som sagt. Det finns en sak som heter IP-nr, så ja. Kommentera ditt namn och stå för vad du tycker. Kram på dej!

DM!

Som jag skrev igår gick DM huur bra som helst! SÅ STOLT! Vi fick silver. SILVER! Det betyder att vi ska till RM i maj. Och då ska vi få guld. Jihoo! Är så himla glad!! PUSS!

DM SILVER!

OMG! JIPPIIIEEE!!!! Vi tog DM silver! SILVER! Det betyder att vi kommer tävla i RM. RM!!! Wihoo! Är såhääääär glad!

DM idaag!

:D Wihoo! Glad och nervös tjej här alltså.. Hehe.. Men det här är tidsinställt så vet inte hur det går eller är.. MEN jag är iaf väldiigt glad!

Carl Henrik gillar spårvagnar..


Haha! Klockren! Han vet ju allt?! Hur fasen kan folk tycka han är en tönt? Han har ju mer i skallen om spårvagnar än vad ni har om nåt.. ;)

True words..


Nu drar jag

Nu drar jag.. PUss!

Dance, dance, dance!







Nu ska jag möta upp tjejorna vi bussen. Sen blir det dans! Pöss!

Superfrukost!

Imorse blev det en riktig superfrukost! Rostbröd, smoothie juice och yoggi! Min brorsa är sjuk, så gissa om jag överraskade honom! Han blev jätteglad, tur det.. ;)


Trend: Färgglada jeans!

Vem har missat Gina Tricot- reklamen för de färglada jeansen? Dessa jeans är från Topshop och kostar runt 400 kronor!




Utvilad nu


åhh.. Kolla min färg! SOMMAR!!!

Nice att sova nästan elva timmar?! Haha. Och sen blir det en rolig dag idag också :) Wiie! Men jag kommer göra några tidsinställda under dagen. Bra? Sjuukligt bra! :)


Chic


Hehe, fastnade inte på bild.. :P

Nu ska jag byta om till min OnePiece och sen ska jag krypa ned och läsa chic! Wiie! Sen ska jag somna tidigt, skönt! ;)  Men vill var utvilad tills morgon eftersom det kommer var en sjuukt jobbig, men rolig dag. Puss!

Top Model Sverige

Ikväll är det Top Model Sverige :) wiie! Och det här är avsnittet (tror jag) där de ska bli stylade. Haha. Det är ju typ alltid det roligaste avsnittet.. ;) Eller vad säger ni?

Homework



Det är vad jag gör nue. Vad gör ni sötisar?

Alla hjärtans dag


Idag är det alla hjärtans dag. Det firar man i skolan med geléhjärtan (blää) och att göra kort, haha. Lite roligt att det är likadant på alla skolor känns det som?! haha..


Raderar länkkommentarer..

Jag raderar era länkkommentarer.

Bloggen jag läser 24/7

Typ den enklaste frågan. Såklart Juliah Strand. Ingen kan vara starkare än henne, och hon verkar grymt snäll och rolig + hon skriver bra ;)


Inlines
























Hittade mina inlines jag fick i födelsedagspresent för hur många år sedan som helst igår haha. Nu åker jag typ bara på de.. Inomhus alltså, kan inte bromsa än :P

Lista

  1. Bloggen jag läser 24/7
  2. Bloggen jag läst längst
  3. Bloggen jag har läst kortast tid
  4. Min blogglista

Utan dig är jag som youtube utan videos, spotify utan musik och som havet utan vatten. Utan dig är jag inget.

Nu är jag på träning, men det är svårt att veta vad jag gör eftersom det här är tidsinställt haha :( Men jag kommer hem vid ca 18:30 efter som att träningen slutar 18 ikväll. Lovar att det blir uppdatering då! Puss!



Nån bild från när jag gjorde läxan..

The Body Shop


En av mina favoritbutiker när det gäller krämer osv, är verkligenThe Body Shop. Deras krämer doftar verkligen fanstastiskt. Här är några av alla mina krämer. Har måånga ;)


Vinterdag


Hehe.. Fastna inte på bild :P

Imorgon blir det vinterdag med pulka, grillning och kompisar. PÅ SKOLTID! Huur mysigt som helst :D måste bara köpa nåt att grilla först.. ;)

Chocolate


Jag bakade en chokladkaka till mamma, men bilderna har tydligen inte kommit upp ännu. Passar som tidsinställt ;)

Dagens outfit


Godmorgon!

Idag blir det fyra timmars träning. Kommer nog vara rätt så trött när jag kommer hem ;) Eller vad tror ni? Men kommer iaf göra några tidsinställda, låter bra? Tycker jag!

Modetips

Pastell är det som gäller i vår, som ni kanske ser ;) Har ordnat en kategori nu som heter "Modetips!" där ni kan kika in.


Bloggjobb!

Måste ordna med lite papper för bloggen osv + nåt annat som är hemligt! Har ju börjat blogga här precis så kan vara bra att ta tag i sakerna så jag kommer igång! Har ju tränig imorgon så jag kan fixa lite saker på väg dit. Skönt att få det gjort haha?




Alla kassa kassar..

Asså gud. Har hur mycket kassar som helst över hela mitt golv haha. Dags att städa? Snart så ;)


Mycket att göra...

Jag vet att jag inte bloggar bra. Men jag kommer igån i helgen. Har så sjukt mycket att hålla på med nu.. Puss!

Nicki Minaj för O.P.I


Nicki Minaj har designat nagellack för O.P.I, med både glitter och glamour. Vad tycker ni? Själv gillar jag allihopa. Pastell i massor ;)


Måste börja på allvar..


Asså shit. Måste ju börja blogga här någongång, haha.. Har ju nästan inte gjort några inlägg. Så jag ska fixa lite bloggjobb nu osv.. Låter bra? Tagga!


Jag har sett Juliah Strand!!!

På vägen till träningen idag såg jag Juliah Strand! OMG! Haha, det gjorde min dag! AARRGHH!! ÄR SÅ JÄKLANS GLAD! Men hann inte gå fram och säga hej. Tusan. Vill ju ha autograf! :P


Sovmorgon!

Just nu? Sovmorgon! Med musik och öva till DM. Lite lätt panik när man inte kan hela programmet...


Imorgon blir det cheerleading för tredje dagen i rad...

Yup. Så ser det ut. Måste verkligen öva öva öva nu innan tävlingen. Så träffar dansgruppen sen igen efter DM, och sen ses vi ju på streeten. Miss U!


Cheer!

Nu ska jag och mamma snart dra oss iväg till en dansträning med laget. DM om två veckor! Najs!


Jag vet vad ni tänker! Jädrar vilken snygging! ;)


Kvällens





Armbandet och koftan köpte jag idag i centrum. Älskar att armbandet och halsbandet passar perfekt ihop. Peace! ;)

Nu börjar det bli klart!

Treevligt!


-

-

-

-

-

--

Kategori

Nån kategori

Test

Test :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0